Συνεργαζόμενες εταιρείες

Οι asfaleiesmarinis συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες από την εγχώρια και διεθνή αγορά.

Με μέλημα μας την εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη, εξασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή σχέση κόστους και παροχών.

Σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των συνεργατών μας, διασφαλίζουμε ασφαλιστικά πακέτα με άξονα την φερεγγυότητα και με στόχο τον εμπλουτισμό της πλατφόρμας με ασφαλιστικά προγράμματα.

ACCREDITED INSURANCE

Η Accredited Surety & Casualty Insurance Company Inc (ASC), ιδρύθηκε στη  Florida το 1971, δραστηριοποιείται σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α. και από το  2013 αποτελεί θυγατρική του Αμερικάνικου Ομίλου Επενδύσεων στον ασφαλιστικό χώρο Randall & Quilter Investment Holdings Ltd. (R&Q).

Ο Όμιλος, (με 74 θυγατρικές εταιρίες και 23 περιφερειακά γραφεία), είναι εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου (Alternative Investment Market (AIM) 100).

Στην Ευρώπη, η Accredited Insurance (Europe) Limited (AIEL) με έδρα τη Μάλτα αναπτύσσεται δυναμικά από το 2017 στο Ηνωμένο Βασίλειο και Ιταλία (με  υποκαταστήματα), Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία, Δανία, Ελλάδα με άδεια άσκησης ασφαλιστικών υπηρεσιών και τις 27 χώρες της ΕΕ, για όλους τους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων (1-18).

Διαθέτει ισχυρή Πιστοληπτική Ικανότητα αξιολογημένη επί 36 συνεχόμενα έτη με  βαθμολογία A- (Excellent) από τον διεθνή Οίκο Αξιολόγησης ΑΜ Best (έναν από τους 4 μεγαλύτερους Οίκους Αξιολογήσεων παγκοσμίως).

Με υψηλή κερδοφορία, δημοσιευμένους ανοδικούς δείκτες Κεφαλαιακής Επάρκειας βάσει των απαιτήσεων Solvency II και πλήρη αντασφάλιση από τον κορυφαίο παγκοσμίως αντασφαλιστή Munich Re, έχει δημιουργήσει τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη πορεία εκτός από τον Αμερικάνικο και στον Ευρωπαϊκό ασφαλιστικό χώρο.

American International Group Inc

Η American International Group Inc (AIG) είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1919 και σήμερα παρέχει Γενικές Ασφαλίσεις, Προϊόντα Ζωής και Συνταξιοδότησης, Ασφάλιση Ενυπόθηκων Δανείων και άλλες χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες σε πελάτες σε περίπου 80 χώρες και δικαιοδοσίες. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένα για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες να προστατέψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία, να τους παρέχουν τα μέσα να διαχειριστούν ενδεχόμενους κινδύνους και να καλύψουν τις συνταξιοδοτικές τους ανάγκες. Η AIG είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

H AIG είναι η εμπορική ονομασία των παγκόσμιων ασφαλιστικών υπηρεσιών της AIG Inc που καλύπτει τους κλάδους περιουσίας, αστικής ευθύνης, ζωής και συνταξιοδότησης καθώς και τις γενικές ασφαλίσεις του ομίλου American International Group, Inc. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται από θυγατρικές ή συνδεδεμένες εταιρίες του American International Group, Inc. και ενδέχεται να μην διατίθενται σε κάθε χώρα. Οι καλύψεις διέπονται από τους όρους και τις προϋποθέσεις της εκάστοτε ασφαλιστικής σύμβασης. Μη ασφαλιστικές υπηρεσίες και προϊόντα ενδέχεται να παρέχονται από ανεξάρτητα τρίτα πρόσωπα. Ορισμένα ασφαλιστικά προϊόντα γενικών ασφαλίσεων ενδέχεται να παρέχονται από πρόσθετο ασφαλιστικό φορέα.

Η AIG Europe S.A. είναι ασφαλιστική επιχείρηση με αριθμό μητρώου εταιρείας B 218806 του Εμπορικού Μητρώου και Μητρώου Εταιρειών (R.C.S.) Λουξεμβούργου. Η AIG Europe S.A. έχει την έδρα της στη διεύθυνση 35D Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, http://www.aig.lu/. Η AIG Europe S.A. είναι εγκεκριμένη από το Υπουργείο Οικονομικών του Λουξεμβούργου και εποπτεύεται από την Επιτροπή Ασφαλίσεων, 7 boulevard Joseph II, L-1840 Luxembourg, GD de Luxembourg, Τηλ.: (+352) 22 69 11 – 1, caa@caa.lu, http://www.caa.lu/. H AIG Europe S.A. (Υποκατάστημα Ελλάδος) είναι εγκατεστημένη επί της Λ. Κηφισίας 119, Μαρούσι, Αθήνα και έχει αρ. ΓΕΜΗ 147135660001, ΑΦΜ 996898851, ΔΟΥ: ΦΑΕ Αθηνών.

 

 

 

INTERLIFE Ασφαλιστική

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση. Τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στο 14ο χλμ. εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου στη Θέρμη. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, με κάθετη ανάπτυξη και επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

Σήμερα η εταιρία INTERLIFE Ασφαλιστική αναπτύσσεται ταχύτατα αναδεικνύοντας συνεχώς την επιτυχημένη πορεία της, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με την τεχνογνωσία που η ίδια δημιουργεί και διοχετεύει στους συνεργάτες της.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα μέσα από ένα ευρύ Δίκτυο πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

 

 

Ατλαντική Ένωση

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών.  Μεταξύ των μετόχων της περιλαμβάνεται και ο ασφαλιστικός οργανισμός Basler, μέλος του Ομίλου της κορυφαίας ελβετικής τραπεζο-ασφαλιστικής εταιρίας Baloise και ενός από τα 13 ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος το 1907, με παρουσία μεγαλύτερη των 120 ετών στον ελληνικό χώρο.

Είναι συνδεδεμένη, μέσω σταθερών και πολυετών συμβάσεων, με πρώτης σειράς Αντασφαλιστικές Εταιρίες, διεθνούς κύρους και τεράστιας οικονομικής επιφάνειας, που συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύντομα απέκτησε δυναμική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά, με Διοίκηση που διαθέτει τεράστια εμπειρία και διαχρονικά βρίσκεται κοντά σε πελάτες και συνεργάτες και στήριγμα την άριστη οργάνωσή της και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της. Για 50 ολόκληρα χρόνια χαράσσει την πορεία της με Φερεγγυότητα, Αξιοπιστία και Συνέπεια.

Με βάση τα στοιχεία αυτά, η Ατλαντική Ένωση έχει πετύχει:

 • Να είναι ΠΡΩΤΗ σε φερεγγυότητα (αξιοπιστία) ασφαλιστική εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων και Ζωής στην Ελλάδα, βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών και χωρίς χρήση μεταβατικών μέτρων (Δείκτης Φερεγγυότητας 275,42% – 31/12/2020). Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει κεφάλαια σχεδόν 3 φορές περισσότερο από το απαιτούμενο (ελάχιστο επίπεδο απαίτησης για κάθε ασφαλιστική εταιρία, ποσοστό 100%).
 • Να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων της Οικονομίας (Fortune)
 • Να διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 32 ετών, με παράλληλη αύξηση Ιδίων Κεφαλαίων
 • Να διαθέτει σύγχρονες μηχανογραφικές εφαρμογές και πρωτοποριακές ασφαλιστικές παροχές, όπως ασφάλιση ποδηλάτων, ηλεκτρικών οχημάτων και κατοικίδιων, ενώ είναι η πρώτη ελληνική εταιρία που ξεκίνησε να ασφαλίζει drones
 • Να εφαρμόζει γρήγορες και απλές διαδικασίες αποζημιώσεων
 • Να διπλασιάσει την έκταση των κεντρικών της γραφείων από τα 2.500 τ.μ. στα 5.000 τ.μ.
 • Να εξυπηρετεί πάνω από 400.000 πελάτες (ιδιώτες & επιχειρήσεις)
 • Να διαθέτει συνεργάτες και σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα

και το σημαντικότερο:

 • Να διαθέτει φιλική, προσωπική και αξιόπιστη προσέγγιση σε πελάτες και συνεργάτες και να είναι πολύ σύγχρονη αλλά και με μεγάλη ιστορία!

 

 

Η EXTRA ASSISTANCE

 H EXTRA ASSISTANCE ιδρύθηκε το έτος 2015 με βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3651/2008.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ιδρυτής της, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, βασιζόμενος στην πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στον χώρο της Οδικής Βοήθειας Οχημάτων.

Η EXTRA ASSISTANCE έχει ως κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του εκάστοτε συνδρομητή της, αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο το κάθε περιστατικό και βασικός σκοπός της οποιαδήποτε ενέργειάς της είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή.

Για να επιτευχθεί αυτό, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα καθώς και συνεργάτες εξυπηρέτησης.

Διαθέτοντας το πιο έμπειρο τεχνικό προσωπικό οδικής εξυπηρέτησης, η φιλοδοξία μας είναι στο άμεσο μέλλον ο συνδρομητής μας να εμπιστεύεται την EXTRA ASSISTANCE και για επιπλέον παροχές γύρω από το όχημά του, καθώς και για την ευρύτερη κάλυψη των αναγκών του.

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική με μια ματιά

Είμαστε μία αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών και δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα από το 1973.

Στα προϊόντα μας συμπεριλαμβάνονται σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις για την προστασία του ιδιώτη, του επαγγελματία ή επιχειρηματία, της περιουσίας, της υγείας και της οικογένειάς του.

Τα προϊόντα μας διατίθενται αποκλειστικά μέσω δικτύου ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο από υποκαταστήματα και γραφεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

Στην Υδρόγειο Ασφαλιστική προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε στον ασφαλισμένο μας ουσιαστική και ολοκληρωμένη κάλυψη, στο σωστό κόστος, με υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, πάντα με ανθρώπινο πρόσωπο!

Η άμεση και δίκαιη αποζημίωση, οι ποιοτικές υπηρεσίες, η συνέπεια και διαφάνεια στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε αποτελούν στοιχεία που διακρίνουν την Υδρόγειο Ασφαλιστική και που διαχρονικά έχουν χτίσει τη θέση και τη φήμη της στην αγορά.

Για να πετύχουμε τους υψηλούς αυτούς στόχους εστιάζουμε πρωτίστως στην υγιή και κερδοφόρο ανάπτυξη της εταιρείας και τη συνεχή θωράκιση των οικονομικών της μεγεθών.

Χάρη σε αυτή τη στρατηγική η Υδρόγειος Ασφαλιστική έχει πετύχει να αποτελεί σήμερα μία από τις πλέον εύρωστες οικονομικά και φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

CNP ΖΩΗΣ

Η Εταιρεία

Η CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS στην Ελλάδα. Η CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS LTD είναι μέλος του γαλλικού πολυεθνικού Ομίλου CNP ASSURANCES, με 160 χρόνια ιστορική παρουσία σε τρεις ηπείρους με πάνω από 35εκ. ασφαλισμένους.

Η CNP ΖΩΗΣ, με πολυετή εμπειρία στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο, διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και μια μεγάλη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων ζωής, υγείας, σοβαρών ασθενειών, προσωπικού ατυχήματος και αποταμίευσης σε ατομική και ομαδική βάση τα οποία δημιουργήθηκαν για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της.

Η Εταιρεία προσφέρει τα προϊόντα της μέσω δικτύου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Η ισχυρή κεφαλαιακή βάση του Ομίλου, η δύναμη της  CNP ASSURANCES, η ικανότητα, η τεχνογνωσία, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των στελεχών αλλά και του δικτύου της Εταιρείας, αποτελούν εγγύηση για επιτυχία.

Groupama

Η Groupama Ασφαλιστική έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1928 με ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών. Δραστηριοποιείται στις ασφαλίσεις Ζημιών από το 1928 και στις ασφαλίσεις Ζωής από το 1985. Από το 2007 αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Έχει πάνω από 274.000 πελάτες, 1.090 ασφαλιστικούς  διαμεσολαβητές. Ο γαλλικός πολυεθνικός Όμιλος Groupama καλύπτει τις ανάγκες 12 εκατομμυρίων πελατών σε διεθνές επίπεδο. Με ιστορία άνω των 100 ετών, ο Όμιλος απασχολεί 32.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε 10 χώρες.

groupama-asfalistiki-asfaleia-stin-exelixi0Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• International Mobility: Ευκαιρίες εξέλιξης καριέρας των εργαζομένων, σε θέσεις του Ομίλου στο Παρίσι ή στις θυγατρικές, για τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Ήδη 5 εργαζόμενοι έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα και επιστρέφοντας ανέλαβαν θέσεις ανάλογες της εμπειρίας τους.

• Κάθε Δευτέρα πρωί έχει καθιερωθεί το Breakfast with the CEO, φέτος λόγω Covid-19 η συνάντηση γίνεται διαδικτυακά. Ομάδα από 18-20 εργαζομένους προσκαλούνται να συζητήσουν και λαμβάνουν ειδικό voucher για να παραγγείλουν online τον πρωινό καφέ τους μαζί με ένα snack.

• Δύο φορές τον χρόνο γίνεται ενημέρωση του Σωματείου της εταιρείας από τη Διοικητική Ομάδα. Το συλλογικό όργανο των Εργαζομένων ενημερώνεται για όλα τα θέματα της εταιρείας, κυρίως για τη στρατηγική και τις ενέργειες που αφορούν το Ανθρώπινο Δυναμικό της εταιρείας, π.χ. ανάπτυξη και εκπαίδευση προσωπικού, θέματα μισθοδοσίας και παροχών κ.λπ.

• Sefies@home: Κατά τη διάρκεια του lockdown και την περίοδο της τηλεργασίας η εταιρεία προέτρεψε όλους τους εργαζομένους να βγάλουν μια selfie και να τη στείλουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. Σχεδίασαν βίντεο με τις φωτογραφίες όλων από τον χώρο του σπιτιού τους και το  ανάρτησαν στο εσωτερικό Internet της εταιρείας.

• Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν webinars όπου συμμετείχαν συνολικά 110 άτομα με θέματα:

• Τέλος, για τον καθιερωμένο ετήσιο εορτασμό του ανοίγματος του Beaujolais Nouveau, λόγω Covid-19 αντί για τη γιορτή ανοίγματος και δοκιμής του κρασιού, προσφέρθηκε ένα μπουκάλι γαλλικό κρασί σε κάθε εργαζόμενο.

Κάποιες από τις παροχές της

• Η εταιρεία παρέχει ομαδικό συμβόλαιο ασφάλισης ζωής και υγείας των εργαζομένων και των εξαρτωμένων μελών τους, ιατροφαρμακευτικό, επίδομα γέννησης, προόδου τέκνων, κουπόνια σίτισης, αλλά και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα. Προβλέπεται έξτρα παροχή έως 30.000 € σε εργαζομένους σε περίπτωση σοβαρών ασθενειών και παροχή έξτρα κάλυψης οδοντιατρικής φροντίδας με όριο 4.000 € ετησίως. Για το 2020 προσέφερε δωρεάν μοριακό τεστ Covid για εργαζομένους και μέλη των οικογενειών τους (όσες φορές απαιτείτο). Παρέχει επίσης 600 € ετησίως σε κάρτα ticket restaurant ενώ χορηγεί επιπλέον ημέρες αδείας εκτός των νομίμων με αποδοχές.


Ο άνθρωπος στο επίκεντρο σήμερα περισσότερο από ποτέ 

groupama-asfalistiki-asfaleia-stin-exelixi2H τρίτη συνεχής διάκριση της Groupama Ασφαλιστικής αποτελεί επιστέγασμα της διαχρονικής ανθρωποκεντρικής μας στρατηγικής για ένα εργασιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν οι αξίες του αλληλοσεβασμού και της ομαδικότητας, με τελικό στόχο τη βέλτιστη εμπειρία εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας βρίσκονται η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων μας. Αξιοποιώντας τις σύγχρονες δυνατότητες ψηφιοποίησης των υπηρεσιών μας, ανταποκριθήκαμε πλήρως στις απαιτήσεις της τηλεργασίας και διευκολύναμε τους ανθρώπους μας με γνώμονα τη συνολικότερη ευημερία τους. Αυτές ακριβώς οι προκλήσεις δοκιμάζουν τις εταιρικές φιλοσοφίες στην πράξη και θεωρώ πως η δική μας πέρασε με άριστα.

Φέτος, οι συνεργάτες και οι ασφαλισμένοι μας χρειάστηκαν μεγαλύτερη προσοχή, μεγαλύτερη φροντίδα από ποτέ. Όλοι τους είναι συνοδοιπόροι –ο καθένας από τη δική του σκοπιά– στο ταξίδι της ανάπτυξης της Groupama Ασφαλιστικής. Η διάκριση αυτή ανήκει σε όλους εκείνους που έδειξαν έμπρακτα την αφοσίωσή τους, με αποτέλεσμα να συνεχίσει η εταιρεία μας την ανοδική της πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Είμαι σίγουρος ότι οι δεσμοί που έχει αναπτύξει η Groupama Ασφαλιστική με τους εργαζομένους της και αντίστοιχα η τρίτη χρονιά διάκρισής της ως Best Workplace, συναποτελούν την ισχυρότερη παρακαταθήκη για το μέλλον της εταιρείας μας. Ευελπιστώ ότι οι γενναίες πρωτοβουλίες μας θα εδραιώσουν τη θέση μας στη λίστα για το 2022!

Interasco

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Η Εταιρεία  μετρά 127 χρόνια συνεχούς και συνεπούς παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική βιομηχανία, από το 1891 που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη η προκάτοχος της Interasco. Από το 2006 μέχρι σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services.

Ο Όμιλος Harel είναι  από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς ομίλους με έδρα το Τελ Αβίβ, ο οποίος διαθέτει €49.100.000.000 επενδυμένα κεφάλαια, 3.000.000 πελάτες, €1.300.000.000 ίδια κεφάλαια και παραγωγή ασφαλίστρων στα επίπεδα των €4.500.000.000, στηρίζει την Interasco στην επίτευξη των στόχων εσόδων και κερδοφορίας της καθώς και την ισχυροποίηση της θέσης της στην Ελληνική αγορά.

Τα ιδιαίτερα οφέλη που απορρέουν από την ένταξη της Interasco στον όμιλο Harel είναι:

 • η ένταξη της Interasco ως μέλους σε έναν ισχυρό ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό όμιλο
 • η αξιοποίηση των στενών συνεργασιών του ομίλου με κορυφαίους αντασφαλιστές
 • η αξιοποίηση της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας του ομίλου τόσο σε ασφαλιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο πληροφοριακής υποστήριξης
 • η δημιουργία νέων εξειδικευμένων προϊόντων προσαρμοσμένων στις ανάγκες των Ελλήνων πελατών

Η Interasco με τη στήριξη του Ομίλου της Harel, με το άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό της καθώς και με το πανελλαδικό δίκτυο των πλέον 1200 συνεργατών της, η Interasco εξασφαλίζει την άριστη εμπειρία και τεχνογνωσία που απαιτείται, προκειμένου να καλύπτει πλήρως και αποτελεσματικά τις ανάγκες των ασφαλισμένων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Interasco

Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες. Όλοι εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν οι ασφαλισμένοι μας αποφασίσουν να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους, επιλέγοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, δεν κάνουν απλά μια αγορά. Κάνουν μια επένδυση εμπιστοσύνης. Με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 5.600 Ασφαλιστικούς Συμβούλους οι οποίοι εξυπηρετούν πάνω από 662.972 ασφαλιστήρια συμβόλαια, είμαστε εδώ, ισχυροί, για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας όταν μας ζητείται και να κάνουμε πράξη όλα όσα υποσχόμαστε.

Το ” Όνειρό μας ”
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε ένα ” Όνειρο ”, που υπηρετούμε με αφοσίωση και συνέπεια από το 1977:
 • Θέλουμε μια κοινωνία Εργαζομένων που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.
 • Θέλουμε μια κοινωνία Ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν: Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής.
 • Θέλουμε μια κοινωνία Επενδυτών στην οποία θα εξασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, που θα στηρίζουν «Το Όνειρο» κάθε φορά που θα χρειάζεται.
 • Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του Ονείρου με μια εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία, απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα, προσανατολισμένη στο μέλλον.