Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες. Όλοι εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν οι ασφαλισμένοι μας αποφασίσουν να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους, επιλέγοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, δεν κάνουν απλά μια αγορά. Κάνουν μια επένδυση εμπιστοσύνης. Με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 5.600 Ασφαλιστικούς Συμβούλους οι οποίοι εξυπηρετούν πάνω από 662.972 ασφαλιστήρια συμβόλαια, είμαστε εδώ, ισχυροί, για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας όταν μας ζητείται και να κάνουμε πράξη όλα όσα υποσχόμαστε.

Το ” Όνειρό μας ”
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε ένα ” Όνειρο ”, που υπηρετούμε με αφοσίωση και συνέπεια από το 1977:
  • Θέλουμε μια κοινωνία Εργαζομένων που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.
  • Θέλουμε μια κοινωνία Ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν: Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής.
  • Θέλουμε μια κοινωνία Επενδυτών στην οποία θα εξασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, που θα στηρίζουν «Το Όνειρο» κάθε φορά που θα χρειάζεται.
  • Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του Ονείρου με μια εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία, απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα, προσανατολισμένη στο μέλλον.